H7

Výrobcovia

Zobrazené produkty

H7OS-NBU 12V 55W H7box PX26d Night breaker unlimited - box 2ks

H7OS-NBU

Skladom: 0 ks bal

Na objednávku

38,83 €

38,83 € za bal

bal

Detaily

- žiarovka LED do auta,
- Night Breaker - až do 110% viac svetla na ceste
- až do 20% belšie svetlo
- až do 40m dlhší svetelný kužeľ
- dizajn so zvláštnym modrým pokrytím a so striebornou čiapočkou

- NIGHT BREAKER UNLIMITED - ideálna žiarovka pre vodičov, ktorí chcú viac svetla a jazdiť bezpečnejšie, vďaka novovyvinutej vysoko výkonnej špirále a modrému ovrstveniu.

Výhody svetelných zdrojov OSRAM NIGHT BREAKER® UNLIMITED:
* Žiarovky OSRAM NIGHT BREAKER® UNLIMITED poskytujú až o 110 % viac svetla na ceste ako porovnateľné štandardné žiarovky. Ich sila sa prejavuje predovšetkým v dôležitej oblasti 75 až 100 m pred vozidlom – v strede svetelného kužeľa je osvetlenie obzvlášť jasné a intenzívne. Prípadné prekážky a nebezpečie tak je možné rozpoznať o niečo skôr a lepšie – a vďaka tomu je tiež možná podstatne rýchlejšia reakcia.

* Lepšia viditeľnosť - až o 35 m dlhší svetelný kužeľ
Žiarovky OSRAM NIGHT BREAKER® UNLIMITED so svojim až o 35 m dlhším svetelným kužeľom zaisťujú v porovnaní so štandardnými žiarovkami viditeľne lepšie osvetlenie cesty. Vďaka tomu je hlavne v kritickej zóne, ktorou je okraj vozovky, zaistená lepšia viditeľnosť – ďalší rozhodujúcí bezpečnostný faktor. A v dôsledku dlhšieho výhľadu je tiež možná kľudnejšia jazda.


* Viac bezpečnosti - až o 20 % jasnejšie svetlo. Autožiarovky OSRAM NIGHT BREAKER® UNLIMITED vytvárajú až o 20 % jasne belšie osvetlenie v porovnaní so štandardnými žiarovkami. Predmety sú tak vidno v prirodzenejšom, farebne vernejšom svetle, čo je dôležité napríklad pre viditeľnosť výstražného a informačného značenia. Príjemnejšie vnímanie svetla a zretelnejšie kontrasty umožňujú neunavujúcu a pohodlnú jazdu. A naviac modrobiele jasné svetlo je atraktívne a neprehliadnuteľné v porovnaní so štandardnými žiarovkami.

Belšie svetlo žiaroviek NIGHT BREAKER UNLIMITED zvyšuje komfort za jazdy, znižuje nebezpečnstvo únavy. Žiarovky sú schválené do verejnej premávky a je možné ich nahradiť za bežné typy.

- balené po 2ks,
- cena za 2ks.

ďalšie produkty