LEDVANCE/OSRAM

LEDVANCE/OSRAM 

Distribútor NARVA, KANLUX, OSRAM, GENERAL-ELECTRIC pre Slovensko www.friebert.sk
  • OSRAM VALUE Entry TUBE
    Označenie CCG je pre inštaláciu svietidiel, ktoré obsahujú štartér a magnetický predradník, označenie AC je pre svietidlá, ktoré nemajú predradník sú vhodné pre priame napojenie na 230V. Vhodné sú pre osvetlenie domácností, chodieb, supermarketov, výrob. hál.
  • OSRAM Substi TUBE
    Trubice ST8V sú určené pre štandardnú inštaláciu aj s použitím senzorov,úspora 65%, rýchla výmena bez prepojovania. Trubice ST8A sú vhodné pre dokonalejšiu inštaláciu aj s použitím senzorov, úspora 60%, rýchla výmena bez prepojovania. Trubice ST8AU sú vhodné pre prémiovú inštaláciu aj s použitím senzorov, úspora 63%, vysoká svietivosť pre sofistikované riešenia, rýchla výmena bez prepojovania. Trubice s označením EM sú vhodné pre magnetický predradník so štartrom, prípadne aj na priame napájanie.
  • 2G11
    2g11 - LED náhrada za tradičné kompaktné žiarivky bez integrovaného predradníka
  • G24d
    Distribútor: Ledvance/OSRAM/ DULUX D LED EM je LED náhrada za tradičné svetelné zdroje používané v svietidlách s CCG predradníkmi/magnetický predradník /. Výhodou je rýchla a jednoduchá výmena bez prepojovania. Vhodné sú na osvetlenie supermarketov, hotelov, reštaurácií a chodieb. Použitie v interiéry, v exteriéry len vo vhodných svietidlách s vyšším krytím /IP40/.
  • G24q
    Distribútor: Ledvance/OSRAM/ DULUX D/E LED HF je LED náhrada za tradičné svetelné zdroje používané v svietidlách s ECG predradníkmi/elektronický predradník / alebo na striedavý prúd. Výhodou je rýchla a jednoduchá výmena, nízka spotreba energie. Vhodné sú na osvetlenie supermarketov, hotelov, reštaurácií a chodieb. Použitie v interiéy, v exteriéry len vo vhodných svietidlách s vyšším krytím /IP40/.
  • G23
    Distribútor: Ledvance/OSRAM/ DULUX D LED EM je LED náhrada za tradičné svetelné zdroje používané v svietidlách s CCG predradníkmi/magnetický predradník /. Výhodou je rýchla a jednoduchá výmena bez prepojovania, nízka spotreba energie. Vhodné sú na osvetlenie supermarketov, hotelov, reštaurácií a chodieb.
na stranu
Zobraziť 1 - 32 z 89 položiek
Zobraziť 1 - 32 z 89 položiek