Benzínové kosačky STIHL

Benzínové kosačky STIHL 

Sme oficiálny predajcovia STIHL so sídlom v KREMNICI a okrese Žiar nad Hronom.
  • Séria 2 benzínové...
    Séria 2 benzínových kosačiek je vhodná na malé a stredne veľké záhrady. So záberom 46-51 cm (podľa modelu) a 7-stupňovým jednobodovým nastavením výšky kosenia predstavuje ideálne riešenie pre väčšinu tunajších záhrad. Fantastická cena vzhľadom na kvalitu prevedenia a životnosť stroja. Dodávané v dvoch verziách: bez pohonu kolies a s pohonom kolies (verzia T).Sme oficiálny predajcovia STIHL so sídlom v KREMNICI a okrese Žiar nad Hronom.
  • Séria 4 benzínové...
    Všetky modely sa spoločne vyznačujú ľahkým štartovaním, systémom vedenia vzduchu pre pekný povrch pokosenej plochy a vysokým výkonom zberania trávy. Špeciálna konštrukcia modelu RM 3 RTX s tromi kolesami umožňuje jednoduché vedenie kosačky okolo prekážok a tiež presné kosenie okrajov trávnika. Vďaka svojmu výkonu dokážu optimálne pracovať aj na plochách do 2.000 m2.Sme oficiálny predajcovia STIHL so sídlom v KREMNICI a okrese Žiar nad Hronom.
  • Séria 5 benzínové...
    Vďaka Sérii 5 je kosenie trávnika zvlášť pohodlné. Vario pohon u niektorých modelov dovoľuje plynulé prispôsobenie rýchlosti pohonu daným podmienkam pri kosení. Všetky ovládacie prvky, ako nastavenie výšky kosenia alebo vyprázdňovanie zberného koša, sú vďaka ergonomickému riešeniu veľmi jednoducho ovládateľné. Prácu naviac uľahčuje mnoho premyslených detailov. Model RM 545 VE môžete naštartovať otočením kľúča zapaľovania tak, ako osobné auto.Sme oficiálny predajcovia STIHL so sídlom v KREMNICI a okrese Žiar nad Hronom.
  • Séria 6 a 7 benzínové...
    Séria 6 spĺňa najvyššie požiadavky na úpravu a starostlivosť o trávniky a zároveň poskytuje suverénne najvyšší komfort. Model 756 GS vďaka výkonnému motoru si poradi s plochami až do 3000m2.Séria 7 má všetko, čo možno od kosačky očakávať: silný výkon, nový komfort, vysokokvalitné komponenty a inovačné detaily. Bezproblémovým štartom sa vyznačujú všetky modely s integrovaným štartovacím systémom ReadyStart.Sme oficiálny predajcovia STIHL so sídlom v KREMNICI a okrese Žiar nad Hronom.
Zobraziť 1 - 14 z 14 položiek
Zobraziť 1 - 14 z 14 položiek