Benzínové krovinorezy STIHL

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Servisná sada pre FS 40, FS 50, FS 56, FS 70, HT 56, KM 56 Zobraziť väčšie

Servisná sada pre FS 40, FS 50, FS 56, FS 70, HT 56, KM 56

4144 007 4100

Skladom: 0 ks ks

Na objednávku

9,99 €

9,99 € za ks

ks

Detaily

So servisnou súpravou 26 pre benzínové krovinorezy STIHL, vyžínače na tyče a motory KombiEngines môžete vykonávať jednoduché údržbárske práce na svojom stroji sami. Pravidelná štandardná údržba, ako je výmena vzduchového a palivového filtra a zapaľovacej sviečky, zvyšuje životnosť vášho stroja. A vďaka tomu môžete aj vy sami prispieť k tomu, aby boli komponenty a diely stroja chránené pred nečistotami a poškodením, aby vždy fungovali spoľahlivo a s optimálnym výkonom.

Servisná sada 26 pre FS 40, FS 50, FS 56, FS 70, HT 56 a KM 56 obsahuje nasledujúce komponenty pre štandardnú údržbu:

Fleece vzduchový filter
Zapaľovacia sviečka
Palivový filter

Vliesový filter STIHL ponúka dobrú kvalitu filtra pri rôznych prevádzkových podmienkach. Hrubé čiastočky nečistôt sa zachytávajú na povrchu, zatiaľ čo jemné čiastočky nečistôt zostávajú vo vnútri filtra. Vďaka tomu je motor vášho stroja spoľahlivo chránený pred vniknutím abrazívneho prachu. Výkon je zachovaný, spotreba paliva je nízka a môžete pokračovať v štartovaní vášho stroja bez problémov.

Mali by ste tiež skontrolovať palivový filter, aby sa do motora nedostali žiadne cudzie častice cez palivo. Pravidelná výmena týchto komponentov chráni motor a podporuje jeho dlhú životnosť. Odporúčame tiež vymeniť zapaľovaciu sviečku, aby bolo možné čisté spaľovanie v motore a tým aj optimálny výkon vášho náradia.

Na bežné údržbárske práce nepotrebujete žiadne ďalšie nástroje. Na výmenu vzduchového filtra a zapaľovacej sviečky môžete použiť kombinovaný kľúč, ktorý je súčasťou dodávky vášho stroja. V balení servisnej súpravy je integrovaný háčik na uvoľnenie palivového filtra.

ďalšie produkty