Hrable

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Hrable na lístie, 52 cm, Fiskars Solid L 135016 (1003465) Zobraziť väčšie

Hrable na lístie, 52 cm, Fiskars Solid L 135016 (1003465)

1003465

Skladom: 1 ks ks

Skladom

25,70 €

25,70 € za ks

ks

Detaily

Popis produktu:

Robustné a ľahké hrable Solid L sú skvelým pomocníkom pri práci na záhrade. Ľahká hliníková násada a odolné plastové prsty sú dokonalo stvorené na hrabanie lístia a trávy bez toho, aby dochádzalo k ich zachytávaniu v medzerách medzi jednotlivými prstami. Široký záber potom umožňuje rýchlejšie a pohodlnejšie upratanie väčších plôch. Skladovanie je tiež viac ako jednoduché – môžete ich zavesiť za praktické očko. Hrable majú univerzálnu násadu Solid, na ktorú sa dá nasadiť viac typov čepelí zo systému Solid.

Jednoduché hrabanie
Veľké pružné prsty z odolného plastu sú špeciálne navrhnuté tak, aby sa medzi nimi nezachytávala tráva a vetvičky. Sú tak ideálne pre hrabanie a upratovanie každej záhrady.
Jednoduché hrabanie

Pomocník na dlhé roky
Vďaka kvalitným použitým materiálom vám tieto hrable vydržia dlhé roky. Násada je z hliníku a dá sa použiť i pre iné čepele zo systému Solid. Čepeľ je z odolného plastu a vďaka svojej pružnosti sa len tak nezlomí.

Zaveste ich na klinec
Po skončení práce sa dajú hrable jednoducho zavesiť vďaka praktickému závesnému očku. Nebudú vám preto zbytočne prekážať či padať vo voľnom priestore.

- dĺžka: 175 cm,
- šírka: 52 cm,
- prevedenie: s násadou,
- materiál: plastové,
- počet zubov: 25
- použitie: na listie.

ďalšie produkty