Ručné

Výrobcovia

Zobrazené produkty

Fenix BC25R nabíjacie cyklosvietidlo Zobraziť väčšie

Fenix BC25R nabíjacie cyklosvietidlo

BC25R

Skladom: 1 ks ks

Skladom

57,77 €

57,77 € za ks

ks

Detaily

- výkon: 600 lm,
- dosvit: 106 m,
- max výdrž: 36 hod,
- napájanie: Interný akumulátor, USB dobíjanie,
- počet režimov: 6,
- vodotesnosť: IP66 (prudký dážď),
- svetelný zdroj: Cree XM-L2,
- hmotnosť: 222 g.

ruhá generácia nabíjacieho cyklosvietidla Fenix ??BC30R prináša svetelný tok až 1800 lúmenov (ANSI) a dosvit až 161 metrov. Na napájanie slúži interný Li-ion akumulátor s kapacitou 5 200 mAh / 3,7V, ktorý sa nabíja cez micro USB konektor priamo vo svietidle. Svetelným zdrojom sú dve moderné diódy Cree XM-L2 U2 s teplejším odtieňom svetla (neutral white). Výhodou tohto odtieňa svetla je prirodzenejšie a kontrastnejšie podanie farieb v teréne. Svietidlo používa osvedčenú technológiu dvojitého smerovanie svetla "Dual Distance Beam System". Hlavný kužeľ svetla je vytváraný špeciálne navrhnutou optikou a svieti do diaľky, zatiaľ čo sekundárne široký kužeľ lúčov dotvára optický člen, ktorý je v hornej časti tvarovaný tak, že svetlo smerujúci nahor láme dole na zem. Vzniká tým kužeľ plynulo osvetľujúcu celý priestor pred bicyklom - a to aj v miestach, ktoré bežné cyklistické svetlá nepokryjú.
Vylepšený je aj vzdialený káblový spínač, teraz ním možné svetlo zapnúť, vypnúť aj prepínať medzi režimami výkonu. Nový dizajn držiaka na riadidlá sa vyznačuje nižšou hmotnosťou a rýchlejšie montážou bez použitia náradia. Držiak umožňuje rýchle vybratie svietidla, takže ju možno použiť aj ako vysoko výkonné ručné svetlo. Držiak možno použiť na všetky riadidlá s priemerom od 22 až do 35 milimetrov.
Parametre:- Sú použité dve výkonné LED Cree XM-L2 U2 s neutrálnym odtieňom svetla a životnosťou 50 000 hodín.
Celkom šesť režimov výkonu: BURST 1800 lúmenov (po dobu stlačenia) -> 1000 lúmenov (2,6 hodiny) -> 400 lúmenov (7,3 hodín) -> 150 lúmenov (16,15 hodín) -> 50 lúmenov (36 hodín ) -> varovné blikanie (150 lúmenov).
Časy výdrže sú merané s interným nabíjacím li-ion akumulátorom s kapacitou 5 200 mAh / 3,7 V.
Nabíjanie cez micro-USB konektor, maximálne napájacie napätie 5 V.
Doba nabíjania cca 5 hodín pri plne vybitom akumulátore, môže sa líšiť podľa sily použitej nabíjačky (odporúča 1500 mA a viac).
Informačný OLED displej s indikáciou stavu nabitia a zostávajúce dobou svietenia pre daný režim
Elektronika s digitálnou konštantnou reguláciou výkonu.
Špeciálne tvarovaná optika vytvára svetelný kužeľ kombinujúce široké periférne osvetlenie s dosvitom 161 metrov (6480 cd).
Svietidlo sa do držiaka uchytáva pomocou rýchloupínacieho mechanizmu, ktorý ju umožňuje dať dole behom okamihu a rovnako rýchlo ju opäť bezpečne nasadiť.
Pogumovaná konštrukcia objímky držiaku zaisťuje pevné a bezpečné uchytenie svietidla na bicykel s jednoduchým a spoľahlivým nastavením smeru svietenia.
Telo svietidla je vyrobené z hliníkovej zliatiny.
So svietidlom sa dodáva vzdialený káblový spínač (odnímateľný), ktorým možno meniť režimy a aktivovať najsilnejší BURST režim.
Svietidlo má pamäť a zapne sa vždy v poslednom nastavenom režime (neplatí pre blikacie režim).
Ochrana proti prehriatiu - ak sa svietidlo zahreje nad bezpečnú hranicu, dôjde k automatickému prepnutiu do nižšej úrovne výkonu.
Rozmery 11,4 cm x 5,05 cm x 3,18 cm.
Vodeodolná a prachotesná podľa štandardu IP66 (ostrekovanie silnými prúdmi vody zo všetkých smerov).
Obsah balenia: svietidlo s integrovaným akumulátorom, držiak na riadidlá s dištančnými vložkami, diaľkový spínač, USB kábel.

Recyklačný poplatok 0,06 € s DPH.

ďalšie produkty